World of Warcraft: Burning Crusade - bestiář
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft: Burning Crusade - bestiář

16. 4. 2006 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Hráči masivně multiplayerové RPG World of Warcraft bezpochyby vyhlížejí nadcházející datadisk s podtitulem Burning Crusade, který má hru obohatit o nový svět a mnoho nových kobek k prozkoumání.

Je jasné, že tyto nové oblasti nebudou nijak bezpečné. Různými potvorami se to tam bude jen hemžit. Blizzard před pár dny poodhalil, s jakými stvořeními to budete mít čest a tak pokud vás to zajímá, máme pro vás souhrn bestiáře.

Hned první skupina, tzv. Ethereals, je velmi zajímavá. Jsou to astrální cestovatelé obývající Twisting Nether, známí jako sběratelé a obchodníci s tajemnými předměty a artefakty, ale zároveň lháři a darebáci, které nezastaví nic, když si jdou za svými záhadnými cíly. Další skupinu monster v Burning Crusade představují tzv. Fleshbeasts, slintající a věčně hladové příšery bez ducha, noční můry číhající v ponurých zákoutích Karazhanu. V tmavých lesech na severu zase žijí, živení nenávistí k elfům, už tisíce let lesní trollové, ale ani ti nejsou ničím proti monstrózním, kyklopským, slovy těžko popsatelným Gronnům, kteří představují ztělesnění teroru. Gronnové jsou nesmrtelní polobožští obři proslulí ohromnou zničující silou. Podrobnosti, včetně skic, jak všechna tato monstra vypadají, najdete na oficiálních stránkách.

zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články