Tři mimozemští hrdinové z Universe at War
zdroj: tisková zpráva

Tři mimozemští hrdinové z Universe at War

26. 4. 2007 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokud jste četli náš obsáhlý článek o chystané RTS Universe at War: Earth Assault od Pteroglyph, víte, že příběh bude zasazen na Zemi roku 2012 uprostřed intergalaktické války.

Každá z válčících stran bude mít tři hrdiny výrazně ovlivňující dění na bojišti, přičemž dnes se blíže podíváme na vetřelce nazývané Hierarchy. Jejich velitelem bude Kamal Re’x the Abductor, nemilosrdný padouch, schopný nechat svoje nepřátele zmizet díky zvláštním psionickým schopnostem. V terénu se tedy osvědčí především v boji na dálku a proti těžším jednotkám. Mezi jeho schopnosti bude patřit Psi Blast (smrtící rázová vlna psionické energie namířená proti pozemním jednotkám), Shove (též proti vzdušným cílům), Force Wall (na okamžik nepřátelům znemožní pohyb v daném místě) a Abduct (neutralizuje gravitaci a vymrští nepřátelskou jednotku až na oběžnou dráhu).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Nufai, Kamalův rádce, bude mistrem v infiltraci a mimo to extrémně rychlou jednotkou, užitečnou nejen díky obranným aurám. Po zapnutí Phase Claws kolem sebe začne sekat drápy a způsobí četná zranění všem okolním pozemním jednotkám, Paranoia Field poplete hlavy nepřátelským pilotům a nechá je, aby stříleli jeden po druhém, a konečně Tendrils všechny protivníkovy stíhačky donutí k okamžitému přistání díky trikům s gravitací. I Orlok the Eternal bude vynikat několika přednostmi: v Assault Mode začne nepřátele kosit pomocí plasmového děla na rameni, při Endure Mode vymění zbraň za téměř neprůstřelné obranné pole a konečně Siege Cannons budou důležitou palebnou silou proti těžce obrněným cílům. Než budeme o slibně vypadající RTS Universe at War: Earth Assault před jejím říjnovým vydáním psát znovu, můžete si osvěžit paměť našemi dvěma staršími články (zde a zde), popř. si prohlédnout další artworky na IGN.

zdroj: IGN

levis

Nejnovější články