Souboj s dračí královnou v Dragon Age Procitnutí
zdroj: tisková zpráva

Souboj s dračí královnou v Dragon Age Procitnutí

3. 3. 2010 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Královna černých močálů mění barvu i podobu a tápe kolem sebe chapadla. Víte, jak na ni?

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Na nedávné předváděčce datadisku pro RPG Dragon Age: Procitnutí nebyla k vidění jen scéna se zachráněnou trpaslicí, ale především pozdější souboj trojice hrdinů s Královnou černých močálů. Ta vás naneštěstí nepřijme u svého dvora, protože to není královna v tom klasickém slova smyslu, nýbrž obrovská, starobylá dračice, jíž lze vyvolat pouze složením úlomků dračí lebky uprostřed jedné zapomenuté, temné bažiny. Čert ví, proč se do toho předvádějící z EA vlastně tak hrnul, když se dračice jako první samozřejmě dychtivě vrhla na hráčovu partu.

Abyste tuhletu bossku zvládli, budete se na ní muset samozřejmě patřičně vybavit: dračice kolem sebe dovede máchat křídly, přičemž vaše postavy s hrozivou ránou srazí k zemi - jindy se její chapadla obmotají kolem bezmocných hrdinů, vysají z nich spoustu síly a pak je pohodí kamsi do rohu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jakmile dračici uštědříte pořádný zásah, začne postupně měnit barvu a také formu, až skončí jako středně velká zářící koule s průsvitnými chapadly, nyní již ukotvenými v zemi. Právě ta budete muset pro úspěch v tomto souboji postupně královně odsekat. Jenže když už se bude zdát, že je vyhráno, pulzující koule zhasne, během mžiku se opět změní v draka a z výšky vás usmaží ohněm. Game Over, předváděčka u EA skončila. Myslíte, že budete úspěšnější?

Dragon Age: Procitnutí vyjde digitálně i v krabicové podobě pro PC v březnu, lokalizovaná verze by měla stát 799,- Kč - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Výlet do města v Dragon Age Procitnutí  [22.2.2010 12:12 - levis]
Co přinese Dragon Age Procitnutí?  [27.1.2010 10:10 - levis]
Dragon Age Procitnutí pod lupou  [11.1.2010 12:12 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články