Výlet do města v Dragon Age Procitnutí
zdroj: tisková zpráva

Výlet do města v Dragon Age Procitnutí

23. 2. 2010 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Temná armáda ho zdecimovala natolik, že zdmi i podlahami prosakuje narůžovělé lidské maso. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Že už jste zapomněli, jak je to vlastně s dějovou linkou krabicového datadisku Dragon Age: Procitnutí? Pak si letmo připomeňme, že hrát v něm budete za vůdce Šedých strážců, kteří musí čelit novému nepříteli: tajemnému a temnému generálovi s vynikajícím taktickým uvažováním a masami podzemních armád, připravenými kdykoliv vtrhnout do boje.

Zajímavé na tom je, že do hry si budete moci importovat i svou postavu z původní hry a tedy hrát za toho, kdo právě Šedé strážce kdysi sjednotil - anebo si jednoduše vytvoříte postavu novou a v tom případě se stanete Šedým strážcem z pohraničí. Pak ale buďte připraveni na to, že místní obyvatelé k vám budou zpočátku chovat nechuť, pochybujíce o tom, zda svých slibům dostojíte.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na nedávné soukromé předváděčce EA byla k vidění jedna z pozdějších částí hry, v níž nového hrdinu doprovázeli dva mágové léčitelé: přidrzlá elfka Velanna a lidský kouzelník Anders, trochu podobný Alastairovi z původní hry. Společně se vydali na cestu do ruin dobytého města, které armáda zlého antagonisty zdecimovala do té míry, že tu zdmi i podlahami prosakovalo narůžovělé lidské maso.

Po zdolání několika desítek Genlocků a Hurlocků parta hrdinů zachránila trpasličí zlodějku Sigurdu, členku posledního týmu válečníků, který byl do tohoto padlého města vyslán. Z jejího vyprávění se snadno šlo dovtípit, že trpaslíci se potázali se zlou a že Sigurda patřila mezi ty, kteří se uprostřed boje dali na útěk. Nepřítel ji sice zajal, ale překvapivě ponechal naživu - dle pohoršené trpaslice snad proto, aby ji mohli skřeti znásilnit a ona musela rodit další zplozence temnot...

Za to, že jste jí před tímto strašlivým osudem zachránili, byla nakonec ochotná se přidat k vaší partě - zda tuto nabídku ovšem ve hře akceptujete, bude už záležet samozřejmě jenom na vás. Ať už se ale rozhodnete jakkoliv, cestou do útrob města narazíte na dalšího polomrtvého trpaslíka, který vás varuje před Dětmi, dalším z nových typů nepřátel...

Dragon Age: Procitnutí vyjde digitálně i v krabicové podobě pro PC v březnu, lokalizovaná verze by měla stát 799,- Kč - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Co přinese Dragon Age Procitnutí?  [27.1.2010 10:10 - levis]
Dragon Age Procitnutí pod lupou  [11.1.2010 12:12 - levis]
Oznámení Dragon Age Procitnutí  [6.1.2010 10:10 - levis]

zdroj: Gamespot

Nejnovější články