Soldier of Fortune PayBack - první ukázky
zdroj: tisková zpráva

Soldier of Fortune PayBack - první ukázky

3. 10. 2007 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fotky plakátu z amerického obchodu prozradily, že tu sehrají roli muslimové v pustině i doutnající ulice. + STARÝ TRAILER

Zaměstnanec amerického obchodního řetězce EBGames vyzradil fanstránce, že od Activision obdrželi plakát na dosud neoznámený třetí díl milionové FPS ságy Soldier of Fortune s podtitulem PayBack, čili v překladu Odplata. Potvrdily se tak červnové zvěsti, že je hra v přípravě. O jejím dějišti, barevném ladění či nepřátelích si můžete udělat názornou představu z prvních čtyř obrázků (resp. scanů).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak víme, na Soldier of Fortune PayBack pracuje slovenské studio Cauldron a má vyjít na PC, X360 a PS3. Zvláštní však je, že plakát uvádí za termín vydání již listopad 2007, tedy stejnou dobu, kdy ten samý vydavatel vypustí dle všeho dosti podobný a hodně očekávaný Call of Duty 4.

Pokud by tedy SoFPB měl skutečně vyjít tak brzy a dosud ho nedoprovázel žádný velký marketing, vypadá to, že možná opět (tak jako předešlá hra Cauldronu o americké občanské válce) spadne do kategorie budgetů pod Activision Value a nešlo by tedy o AAA záležitost, jako předešlé díly. Pak by se o existenci hry dozvěděl málokdo, což by se pochopitelně podepsalo na jejím úspěchu.

Ven se neoficiální cestou dostal také trailer (thx čtenáři MtR za tip), působící typicky budgetovým dojmem i vzhledem k tuctové hudbě. Ale neodepisujte hru předem - jak jsme zjistili, toto leaknuté video je prý z půl roku staré verze hry a nereprezentuje tak naplno její současný vzhled včetně všech efektů apod. Update 4.10. - Cauldron uvedl, že tento starý trailer nakonec pochází už z března a neobsahoval tedy mnoho textur ani efektů - Activision snad brzy uvolní oficiální video.

zdroj: Archiv


Soldier of Fortune PayBack starý uniklý trailer - stažitelná verze (5 MB, hi-res)

Na oficiální potvrzení všeho si ještě musíme počkat, nicméně zdroj blízký redakce viděl nový SoF na vlastní oči a prý ho příjemně překvapil.
zdroj: fansite, vlastní

jd

Nejnovější články