Směřování hrdinů Star Wars The Old Republic
zdroj: tisková zpráva

Směřování hrdinů Star Wars The Old Republic

1. 12. 2008 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Váháte mezi Temnou a Světlou stranou Síly? A víte, že takové rozhodnutí nebudete mít plně v rukou? + OBRÁZKY

Při zájmu a nadšení, jaký ve fanoušcích Hvězdných válek vzbuzují představy minulý měsíc oznámené onlinovky Star Wars: The Old Republic, si nelze nevšimnout sady dalších obrázků ze hry. Tím spíš, že narozdíl od těch dosavadních jsou v alespoň trochu vyšším rozlišení, byť původem stále z téhož vrhu rané alfaverze. Uvidíte na nich především několik duelů se světelnými meči, interiér chrámu Sithů i divoká zvířata, s nimiž jste se mohli potkat již v původním KOTOR (vedle již dříve potvrzené přítomnosti droida HK-47 tedy druhá spojnice se singleplayerovým předchůdcem).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Co se týče hry samotné, na frontě klid; komunitní manažer se nanejvýš nechal slyšet, že převážnou většinu úkolů budete moci splnit i sami, tzn. bez pomoci najímaných spolubojovníků. Nebo že vaše bezprostřední rozhodnutí o přidání se na Světlou či Temnou stranu Síly během tvorby postavy zase nebude mít až tak drastický dopad, protože skutečného Jedie nebo Sitha z vás udělají teprve vaše činy.

Čili herním světem budete sice moci chodit se světlým mečem, odvěkou poznávací značkou Jediů, ale pakliže se váš hrdina bude k ostatním chovat jako grázl, poměr Síly se neomylně zvrtne na tu Temnou. Což vůbec není vzdálené od způsobu, jakým totéž řešil singleplayerový předchůdce hry Knights of the Old Republic.

Star Wars: The Old Republic pro PC vyjde nejdříve koncem příštího roku - více v dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Alternativní rozuzlení questů v Star Wars The Old Republic  [18.11.2008 13:13 - levis]
Mezi dvěma volbami v Star Wars The Old Republic  [9.11.2008 15:15 - levis]
Star Wars The Old Republic chce porazit WoW  [27.10.2008 14:14 - levis]
zdroj: Gamesradar

Nejnovější články