Mezi dvěma volbami v Star Wars The Old Republic
zdroj: tisková zpráva

Mezi dvěma volbami v Star Wars The Old Republic

9. 11. 2008 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O důsledcích pádu Republiky a dvou akademiích, na nichž začnete svoji galaktickou existenci.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva V návaznosti na nedávné odhalení onlinovky Star Wars: The Old Republic autoři odkryli další podrobnosti, mj. podrobné příběhové pozadí děje. Ten se bude odehrávat po mnohaleté otevřené válce mezi říší Sithů a Republikou, dávno poté, co Sithové dobyli bývalou hlavní planetu Coruscant a tlačí slábnoucí republikánské síly na okraj galaxie.

Ve chvíli, kdy vstoupíte do hry, budou mít obě strany své domovské planety: pro Jedie coby obránce Republiky to bude svět Tython, kde naleznete i jedinou akademii Jediů (a nejspíš jedině tady se tak budete moci zdokonalit v používání Síly). Republika si v galaktické válce nebudete vést dvakrát dobře a proto s otevřenou náručí přivítá každého, kdo bude chtít vstoupit do jejích řad.

Naopak sithskou akademii na temném, písečném světě Korribanu provází dlouholetá historie krutosti, politických i osobních šarvátek a také nekompromisní přístup ke studentům: přežíjí jen ti nejsilnější. O to zajímavější bude sledovat, jak se hráči při Temné straně Síly zachovají k domorodým obyvatelům planety, s nimiž vás hra častokrát uvede do kontaktu a zároveň skrze ně nabídne spoustu questů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
starší screenshoty z minulého týdne

A protože BioWare si tentokrát dávají mimořádně záležet na mravní stránce vašich činů a jejich důsledcích, lze čekat, že jak se k obyvatelům zachováte, takoví budou i oni k vám. Autoři však zdůrazňují, že příslušnost k Temné straně Síly nutně neznamená, že byste se museli paktovat jen se Sithy: v zájmových questech se vám leckdy vyplatí, spolknout hořkost na jazyku a podat si ruku s někým z Republiky. Stejně jako někteří na Světlé straně Síly jistě nepohrdnou tučnými odměnami za questy pro Sithy.

Star Wars: The Old Republic cílené na příští rok je ve vývoji zatím pro PC, případné konzolové verze se zvažují - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Star Wars The Old Republic chce porazit WoW [27.10.2008 14:14 - levis]
Oznámení Star Wars The Old Republic  [21.10.2008 22:22 - levis]
zdroj: komunitní fóra, IGN, Videogamer, TTH & další

Nejnovější články