Různá řešení situací ve Wolfensteinovi
zdroj: tisková zpráva

Různá řešení situací ve Wolfensteinovi

14. 12. 2008 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Vezmete kulometné hnízdo nacistů ztečí, vylezete na střechu nebo se mu raději vyhnete? + 4 OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva "Bude to plné tradičně nadupaných přestřelek, sci-fi zbraní, okultních bestií stvořených z temných experimentů a zlých nacistů," shrnují Raven Software v kostce svého chystaného Wolfensteina. Od jeho odkrytí uplynulo skoro půl roku a teprve nyní vývojáři prolomili mlčení v novém rozhovoru, který doprovází i čtveřice dalších obrázků:
  • Žádná situace nebude mít ve hře jediné řešení: pokud se hrdina B.J. Blazkowicz např. ocitne pod palbou z nepřátelského kulometného hnízda, bude jej buďto moci vzít ztečí, vylézt na střechu a vpadnout nepříteli do týla nebo skočit do podzemní kanalizace a celé situaci se úspěšně vyhnout.

  • Narozdíl od Blazkowicze nebudou mít nacisté přímý přístup do Krytu, tzn. fantasmagorického světa alternativní reality, do nějž bude hrdina moci moci utíkat již od rané fáze hry díky nálezu nějakého předmětu. Blazkowicz tímto získá možnost využívat některé z nadpřirozených sil projektu Černé slunce (viz preview), konkrétně skrze jednotlivé runy, rozeseté po herním světě.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Autoři slibují spoustu odkazů na legendárního Wolfensteina 3D, ať už v podobě skrytých pokladů, oblíbených zbraní nebo dokonce starých známých tváří (Hitlera ale vyloučili již dříve).

  • Na vývoji se intenzivně angažují i id Software, zhruba tolik, jako tomu bylo ve starších titulech jako Heretic nebo Hexen 2. Na hře pracuje zhruba padesát zaměstanců Ravenu, tedy stejně jako na dvou dalších titulech téhož studia (Singularity a X-Men Origins: Wolverine).
Wolfenstein vyjde pro PC, Xbox360 a PS3 koncem roku 2009, více čtěte v našem preview a dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Vzkříšení Wolfensteina v lepším světle  [1.8.2008 17:17 - jester]
Wolfenstein - oficiální obrázky  [15.7.2008 23:23 - levis]
Wolfenstein odhalen  [12.7.2008 01:01 - levis]
zdroj: 1UP

Nejnovější články