První video z hraní agresivního DiRT Showdown
zdroj: tisková zpráva

První video z hraní agresivního DiRT Showdown

27. 1. 2012 12:35 | Preview | autor: levis |

Codemasters dnes vydali první video z hraní závodů DiRT Showdown, zaměřující se na nový herní mód Nevada 8-Ball. V něm budete muset použít všechny špinavé řidičské triky, abyste získali extra boost a mohli tak soupeře nechat za sebou. Právě v tomto módu má nejvíc vyniknout design tratí, který myslí i extrémní situace.

zdroj: Archiv

Pokud si boost například vybijete příliš brzy, předjedete poslední hráče o kolo a chvost závodníků vám bude brzdit v dalším rozjezdu, dokud vás nedojede vůz za vámi. Snadno se také stane, že vás soupeř raději sejme, než aby vás nechal skončit na prvním místě. A přeskakování jednoho auta druhým? Běžná věc.

V základu DiRT Showdown má jinak být heslo SSD neboli Speed, Style a Destruction. Ničení vozů, pyrotechnika, ohňostroje, řvoucí davy a komentátoři sípající z posledního, to vše bude v novém DiRT hrát klíčovou roli.

Zvětší se i proporce: například free-roam aréna Yokohama je čtyřikrát větší než Battersea z posledního dílu hry.

Z dalších módů hra nabídne Knockout (neboli King of the Hill) a Rampage, což je v zásadě staré dobré Destruction Derby. Zajezdíte si ale i ve skutečných městech, například pod mostem Golden Gate Bridge v San Franciscu, kde vám DiRT povolí neomezený počet respawnů.

Nejnovější články