Pestré barvy mimozemských světů v Tabula Rasa
zdroj: tisková zpráva

Pestré barvy mimozemských světů v Tabula Rasa

10. 6. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Co víc než zdárně pokračující betatest a datum vydání stanovené na konec roku by si mohl přát Starr Long, producent MMORPG Tabula Rasa, ve kterém proti sobě bude stát mimozemská rasa Bane a zbytek světa, spojený pod zkratkou AFS (Allied Free Sentients).

Herní svět se bude skládat ze dvou planet, obou rozdělených na dva kontinenty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

K nalezení bude i řada nezmapovaných míst, kam se hráči vydají na vlastní pěst. Protože jednotlivá území budou rozdělena podle Control Points, stane se například, že hráč úspěšně provede misi a bude se chtít vrátit na základnu, ale tu mu mezitím nepřítel zabere (viz dřívější článek). V takovém případě nezbude než naverbovat ostatní hráče a tvrz dobýt zpět, aby mohl být daný úkol řádně dokončen.


stažitelná verze (42 MB)

Kdo by čekal, že Tabula Rasa bude čistě RPG, leccos ho zřejmě zklame: třeba hledáček na obrazovce či možnost rychle měnit zbraně jako ve FPS. Samozřejmě nebude chybět postup na vyšší úrovně, možnost si tvořit či upravovat zbraně a jiné předměty apod. Zkrátit si čekání do konce roku, kdy má Tabula Rasa vyjít, pomůže nový pestrobarevný Epic Battle trailer, ve kterém uvidíte nevšední přestřelky, krásné vodopády i obrovské sochy.
zdroj: ComputerandVideogames.com

levis

Nejnovější články