Oficiální oznámení Tomb Raider Legend
zdroj: tisková zpráva

Oficiální oznámení Tomb Raider Legend

6. 4. 2005 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Eidos konečně odhalila první oficiální podrobnosti týkající se dalšího pokračování dobrodružné ságy slavné hrdinky jménem Lara Croft.

O tom, že se v dílnách vývojářské společnosti Crystal Dynamics chystá nový Tomb Raider, se spekuluje už od loňského srpna. Minulý týden jste na našich stránkách mohli zaznamenat obrázky znázorňující novou podobu božské Lary (navrženou s pomocí jejího původního autora Tobyho Garda) a také informaci, že tentokrát ponese její nový akční příběh podtitul Legend (zde).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tomb Raider: Legend má být podle tiskové zprávy návratem ke kořenům série. Před 18 měsíci se prý tvůrci rozhodli fenomén se jménem Lara Croft pečlivě prozkoumat a zhodnotit šance sličné divy zaujmout dnešní hráčské publikum. Přečetli proto znovu všechny recenze předchozích dílů, vyslechli naléhavé prosby a názory hráčů a v neposlední řadě si znovu zahráli celou sérii, kterou vyprodukovali. Teprve pak se pustili objektivně do práce na nové hře.

Snad nejznámější ženská hrdinka herního světa bude mít nejen poněkud lidštější podobu, ale také se prý bude realističtěji hýbat, díky složitějším animacím, detailním texturám v obličeji a reagujícím očím bude vyjadřovat nejrůznější emoce a rovněž její schopnosti mají poněkud polidštit. Jisti si můžete být i v tom, že přijde s modernějším vybavením (včetně dalekohledu, komunikačního zařízení, magnetického ukotvovacího zařízení, aj.) a vyspělejším arzenálem zbraní (tříštivé granáty, apod.). Více toho bohužel tisková zpráva neříká. Snad jen ještě to, že hra vyjde pro PS2, PC a Xbox. Kdy? To je ve hvězdách... Více se snad prý dozvíme příští týden z oficiálních stránek.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články