Nová vizáž Lary Croft v Tomb Raider Legend
zdroj: tisková zpráva

Nová vizáž Lary Croft v Tomb Raider Legend

31. 3. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Časopis PlayStation Magazine představil novou vizáž Lary Croft, se kterou nás ohromí v nadcházejícím dílu third-person akce Tomb Raider s podtitulem Legend.

K úpravě podoby hlavní hrdinky byl poprvé přizván Toby Gard, tedy člověk, který ji v roce 1996 vymyslel. Z prvních scanů je patrné, že Laře se oproti dřívějšku zmenšila hlavu, její poprsí už není tak přehnaně velké, obličej se stal detailnějším a především má celkově lidštější vizáž. Na druhou stranu ale museli tvůrci dávat pozor, aby to s realistickým vzhledem nepřehnali, neboť pak by se dle jejich slov vytratila zábavnost a dobrodružný nádech ze hry. O její náplni se toho zatím příliš neví, pouze takové nicneříkající fráze o návratu k hratelnosti starších dílů. Jedinou konkrétní informací je zrušení neomezeně velkého inventáře a zobrazování právě nesených předmětů např. za opaskem postavy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na vylepšení pošramocené reputace série (viz Angel of Darkness) momentálně pracuje studio Crystal Dynamics, autoři Legacy of Kain nebo aktuálního Project: Snowblind. Pokračování s názvem Tomb Raider: Legend pro PC i konzole by mělo být Eidosem odhaleno v brzké době, což naznačuje i teaser homepage, a vyjít někdy letos na podzim.
zdroj: Jeux-France

jd

Nejnovější články