Nová třída a vulkanické hrátky v Gods and Heroes
zdroj: tisková zpráva

Nová třída a vulkanické hrátky v Gods and Heroes

18. 5. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Proměny chystané masivně multiplayerové hry Gods and Heroes: Rome Rising lze dobře vysledovat v našich článcích.

Tentokrát přinášíme informace o nové herní lokaci, založené na mýtu o Vulkánovi, římském bohu ohně. V těchto místech se budou shromažďovat hráči okolo patnácté úrovně a bojovat proti Daktylům, kovodělným potvorám, které zde pod čarovným vlivem zlých Telkinů začnou vyrábět samočinné kovové stroje. Mimo nich budou hráči zápasit se samotnými Daktyly či třeba pekelnými psy, inspirovanými pověstným trojhlavým Kerberem. Celé toto území bude tradičně pojato jako stálá lokace, kam se bude možné kdykoliv vypravit pro další zkušenosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Na večírku Sony Entertainment Online minulý týden bylo Gods and Heroes předváděno se čtyřmi hráči, přičemž každého doprovázeli tři přisluhovači. Ty bude každý bojovník sbírat po cestě trochu jako Pokemony, a to rozhodně není náhodná asociace: hráč se totiž má s pochopy sžít a dobře se o ně starat. Tím hůř, padnou-li v boji, byť např. podle prvních dojmů na GamersInfo je lze oživovat. Pro úplnost doplním, že mimo přisluhovačů bude možné do party přibrat i NPC, jak jsme psali již před rokem a jak to dodnes uvádí např. GameAlmighty.

Konečně třetím objevem je třída Nomadů, která nahradí dříve planované Rogue. Nomadi budou mít údajně některé z jejich vlastností a k tomu celou řadu jiných vymožeností, například explozivní magické útoky anebo léčivé schopnosti. Gods and Heroes: Rome Rising prozatím nemá po posledním odkladu pevně stanovené datum, podle různých zdrojů lze odhadovat přelom léta a podzimu tohoto roku. Do té doby si můžete projít naši galerii, ve které přibylo rovnou deset nových screenshotů, anebo se podívat na tři dřívější trailery.

levis

Nejnovější články