Gods and Heroes: Rome Rising odložena
zdroj: tisková zpráva

Gods and Heroes: Rome Rising odložena

15. 12. 2006 20:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Termín spuštění masivně multiplayerové online RPG Gods & Heroes: Rome Rising se odkládá z jara 2007 na léto 2007, a to i přes to, že do úplného dokončení implementace obsahu by měl zbývat pouhý měsíc.

gods&heroes zdroj: tisková zpráva Vyplynulo to z vyjádření prezidenta a spoluzakladatele vývojářského týmu Perpetual Games, Chrise McKibbina, k situaci okolo spekulací, které se na Internetu včera objevily, že studio těžce propouští. Podle nepodložených informací magazínu Gamasutra mělo z firmy odejít 35 zaměstnanců, přičemž jeden z nich měl prohlásit, že za tímto exodem, stejně jako za odložením projektu Gods & Heroes, stojí finanční potíže. Mezi propuštěnými je údajně i pár členů týmu pracujícího na Star Trek Online.

Chrise McKibbin nepopírá, že k nějakým personálním změnám ve firmě došlo. Má pro to vysvětlení. Jak už bylo uvedeno výše, hra je co do obsahu v podstatě kompletní, tudíž práce některých tvůrců v zásadě skončila. Zároveň ovšem uvádí, že ve studiu vyvíjejícím MMORPG Gods & Heroes stále ještě zůstává více než 80 lidí, kteří budou mít na starost testování a dolaďování. K odkladu spuštění hry dodává, že by rádi hráčům dodali dílo té nejvyšší kvality, proto se rozhodli vzít si nějaký ten čas navíc, aby mohli pořádně zohlednit veškeré postřehy betatesterů. Pokud jde o Star Trek Online, vývoj tohoto titulu pokračuje dál.

zdroj: BluesNews

korgull

Nejnovější články