Nájezd vlků v Dragon Age Origins
zdroj: tisková zpráva

Nájezd vlků v Dragon Age Origins

11. 2. 2009 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Během svého boje proti pohromě budete muset vyřešit i staletí trvající válku dvou znepřátelených ras. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Po čase vítejte zpět ve středověkém fantasy světě Dragon Age: Origins, kde Šedí strážci bojují s příslušníky Nákazy. Abyste měli šanci těm druhým odolat, budete na své cestě muset najít dostatek spojenců a shromážďit armádu, která se zlu postaví. Na cestě vás však čekají stovky menších epizod, mezi které patří třeba ta s dálskými elfy. Elfové jsou tradičně vašimi spojenci a podřídí se vašim rozkazům, i když nejde o kdovíjak schopné bojovníky. Jenže to by jejich vesnici čerstvě nesměla napadnout smečka vlků v čele s Chřadnoucím tesákem.

Elfové nejsou žádní saláti, ale řada jejich bojovníků padla nebo trpí na nákazu vlčím pokousáním. Co s tím? Dejte se do řeči s místními obyvateli a zjistíte, že nevraživost mezi oběma národy existuje již celá století, tedy od doby, kdy lidští předchůdci vlků unesli, znásilnili a nakonec zavraždili dceru dálského vůdce. Ten se rozčílil, lidi zaklel ve vlky; a od té doby se to jen veze.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Rozhodnout se ale, na kterou stranu se přidáte, v tomto případě nebude úplně lehké. Musíte mít totiž na paměti, že vaším cílem není jen konat dobrodiní, ale také se ve finální bitvě postavit armádám Nákazy. A že agresivní a divocí vlci jsou samozřejmě výkonnějšími bojovníky než elfové, byť vás nebudou poslouchat na slovo.

Nemluvě o tom, že vaše rozhodnutí v této fázi hry už nemusí záviset jen na tom, co vám bude zrovna připadat jako lepší volba. Vzpomínáte, jak jste před několika hodinami hraní k nepříčetnosti vytočili jednoho elfa? Jen aby takové legrace člověka později nemrzely.

Dragon Age: Origins vyjde mezi říjnem a prosincem pro PC, Xbox360 a PS3 - více v dojmech z E3 a dalších článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Odklady Dragon Age: Origins a The Sims 3  [4.2.2009 04:04 - jd]
Dragon Age Origins bude v češtině  [7.1.2009 23:23 - jd]
Dragon Age Origins v kostce  [21.11.2008 10:10 - levis]
zdroj: GamesRadar, IGN, Gamespot & Gamespy

Nejnovější články