Na testovací server PUBG konečně dorazila sněžná mapa Vikendi
zdroj: tisková zpráva

Na testovací server PUBG konečně dorazila sněžná mapa Vikendi

8. 12. 2018 10:00 | Preview | autor: Václav Pecháček |

Na zimní mapu čekali hráči PUBG opravdu dlouho a nakonec se jí dočkali. Aspoň tedy ti na testovacím serveru, kde byly brány Vikendi poprvé otevřeny – mezi širokou veřejnost se mapa dostane o trošku později. A nejdůležitější informace? Ve sněhu po vás i po vašich vozidlech zůstanou stopy, jejichž pomocí vás nepřátelé můžou odhalit. Nebo uděláte to samé vy jim.

Mapa má 6x6 km a kromě závějí na ní najdete i turistické atrakce, třeba kosmodrom, dinosauří park nebo hrad. Vsadím se s vámi, oč chcete, že přesně v takových destinacích narazíte na tu nejlepší kořist, například na novou útočnou pušku G36C, která se vyskytuje exkluzivně ve Vikendi.

Taky byste při prolézání baráčků měli narazit na víc elitních helem a vest na třetí úrovni, které vás ochrání před dotěrnými olověnými vosičkami z cizích hlavní. A změny se dotkly i postupu smrtící zóny. První bezpečná oblast sice bude menší než obvykle, ale hranice zóny se budou posouvat pomaleji.

zdroj: Archiv

Mapa opustí testovací servery 19. prosince, alespoň tedy v případě PC. Xbox One a PlayStation 4 se dočkají v lednu. Což mi připomíná důležitou informaci – ano, PUBG už včera vyšlo i na PS4. Kdo mi nevěří, ten si může prohlédnout následující hraný trailer a pozná, jak moc se mýlil.

zdroj: Archiv

Nejnovější články