Mechanismy převtělování v Driver San Francisco
zdroj: tisková zpráva

Mechanismy převtělování v Driver San Francisco

25. 6. 2010 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společně s novým vozem a tělem převezmete i řidičův osobní život.

Když se v nedávno odhalených akčních závodech Driver: San Francisco vznesete nad svůj automobil, vyberete si libovolné auto před sebou a vtělíte se do jeho řidiče, vezmete na sebe i jeho podobu a vlastně tak trochu přeberete celý jeho život. Jak prozradila druhá předváděčka hry na E3, tímto způsobem nahlédnete do života někoho úplně jiného a třeba budete z jeho pozice muset komunikovat s člověkem, který sedí vedle vás: s otcem, manželkou, manželem nebo kolegou dotyčného. Což se rozhodně postará o zajímavé dialogy, slibují vývojáři. Herní mechanismus zvaný Shift vám ale zároveň poslouží i k tomu, abyste získali přehled o dění ve městě.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud si pohled oddálíte jednou, uvidíte zhruba, co se děje na celém bloku, ale stiskněte tlačítko několikrát a máte před sebou celé San Francisco jako na dlani a analogovou páčkou si nyní můžete přiblížit kteroukoliv jeho část. V pozdější fázi hry se totiž budete moci vtělit do úplně jakéhokoliv vozu, který městem právě projíždí, a to slibuje už vskutku nevídané možnosti. Shift je také provázaný se systémem poškození, takže ve chvíli, kdy zdemolujete své auto, hlavní hrdina Tanner nezemře, jen se prostě bude muset vtělit zase do dalšího vozu. Během E3 dema ještě autoři stihli oznámit, že kompletně předělali fyzikální engine hry a proto by se všechny vozy měly - samozřejmě v mezích žánru arkádových závodů - chovat vcelku realisticky.

Driver: San Francisco vyjde koncem roku pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Apple Macintosh a v odlehčené verzi také pro Wii - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
E3 dojmy z Driver San Francisco  [16.6.2010 15:15]

zdroj: VG

levis

Nejnovější články