E3 předváděčka Driver San Francisco
zdroj: tisková zpráva

E3 předváděčka Driver San Francisco

16. 6. 2010 18:18 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Nově 120 licencovaných aut, jedna nečekaná bouračka a převratné herní prvky s převtělováním.

Mírně upadající značku závodních akčních her Driver po Atari převzal UbiSoft, zaangažoval původní vývojářské studio Reflections a na letošní E3 už společnými silami dopravili první hratelný build nového Drivera: San Francisco. Ten se odehrává několik měsíců po událostech z třetího dílu, v jehož závěru Jericho po gigantické honičce v Istanbulu postřelil hlavního hrdinu Tannera. Nic na tom, život jde pro tuto chvíli dál. E3 demo začalo za volantem Dodge Challengeru, což je první velká změna. Ve hře totiž najdete na sto dvacet licencovaných vozůz historie i současné doby, např. McLaren F1, Fiat 500s nebo Pagani Zonda.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Tanner dostal za úkol sledovat svého parťáka Tobiase Jonese, respektive jeho Porsche 911 Carrera, které se okamžitě ponořilo do městské dopravy. A jak se Jones snažil Tannera navigovat za sebou, došlo k jedné opravdu ošklivé bouračce. Od této chvíle leží hlavní hrdina v kómatu a všechny další mise, které s ním ve hře podstoupíte, už se odehrávají jen v jeho hlavě. To autorům dovoluje trochu odstoupit od reality a přivést na scénu zbrusu nový herní prvek, tzv. Shift, díky kterému můžete po stisknutí jediného tlačítka "vyletět" jako duch ze svého vozu, vybrat si jiné libovolné auto kolem sebe a okamžitě se ocitnout vevnitř, jakoby v těle jeho řidiče. Tohle zásadně mění způsob, jakým budou v novém Driverovi probíhat jednotlivé honičky.

Driver: San Francisco vyjde koncem roku pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, Apple Macintosh a v odlehčené verzi také pro Wii.

zdroj: VG

levis

Nejnovější články