Lov sovětského medvěda v Red Alert 3 Uprising
zdroj: tisková zpráva

Lov sovětského medvěda v Red Alert 3 Uprising

29. 1. 2009 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Datadisk přinese vůbec největší jednotku a mimochodem zabaví i padesátkou vedlejších úkolů. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Na nedávné odhalení datadisku C&C Red Alert 3: Uprising navázal rozhovor s vývojáři na Gamespotu, z něhož jsme jako vždy vybrali to nejpodstatnější:
  • Bonusovou a zcela jinak koncipovanou čtvrtou kampaň si zahrajete za japonskou vojandu Yuriko Omega, toho času ještě ne tolik psychicky vyvinitou (a tudíž neschopnou za sebou zanechat takovou spoušť jako v trojce). Říká se, že prý začne přímo útěkem z testovacích laboratoří za pomoci Yuričiny sestry Azumi..

  • Sólo kampaň přídavku si také posvítí na soukromé žoldáky z Futuretech a to, do jaké míry pomáhali Spojencům.

  • Přídavek obsáhne i 30 nových map do klasického skirmishe, zasazených do nového prostředí (např. evropské vesnice, plné vyděšeného obyvatelstva, v husté mlze).
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Nový mód Commander's Challenge (vycházející z datadisku Generals: Zero Hour) nabídne padesátku mini-misí, pokaždé se zcela jiným úkolem, např. ulovením nového druhu sovětského válečného medvěda. Jen tyto zadání by měly vydržet průměrně třicet hodin hraní.

  • Z nových jednotek přibude např. japonská Giga Fortress, létající pevnost ve tvaru hvězdice, která se dovede přeměnit v ještě monstróznější a zničující zbraň se smrtícím paprskem vycházejícím přímo ze svých úst (půjde o vůbec největší jednotku ve hře).

  • EA odtajnili jména dalších herců pro natáčené scény, patří mezi ně mj. Jamie Chung, Malcolm McDowell, Jodi Lyn O'Keefe nebo Holly Valance.
C&C Red Alert 3: Uprising pro PC vyjde v březnu digitální distribucí nejdříve přes EA Store, později i v samostatně spusitelné krabicové verzi v přepočtu zhruba za 749,- Kč. Zajímavé je, že datadisk narozdíl od původního RA3 nebude přeložen do češtiny - více v předchozím zpravodajství.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Videa: Red Alert 3 Uprising a Football Manager Live  [14.1.2009 15:15 - jd]
Oznámení C&C Red Alert 3 Uprising  [8.1.2009 17:17 - levis]
Demo Red Alert 3 venku  [24.11.2008 21:21 - jd]
zdroj: Gamespot

Nejnovější články