Oznámení C&C Red Alert 3 Uprising
zdroj: tisková zpráva

Oznámení C&C Red Alert 3 Uprising

8. 1. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

První datadisk, překvapivě samostatně spustitelný a jen pro PCčkáře. + OBRÁZKY

Obrázek zdroj: tisková zpráva S dnešním podvečerem se naplnily pár týdnů staré spekulace o plánovaném datadisku pro strategii C&C Red Alert 3 (9/10, recenze). Ten ponese název Uprising, k jeho spuštění nebudete potřebovat původní hru a autoři se v něm dle vlastních slov pokusí obsáhnout také to, co si přála fanouškovská komunita:

    V tomto samostatném titulu, který obsahuje další rozsáhlé singleplayerové kampaně, proniknou hráči ještě hlouběji do světa Red Alertu. V něm na ně čeká plynulejší a akcí nabitý herní systém a současně také nové a nelehké výzvy v rámci nového módu Commander’s Challenge.

    Command & Conquer Red Alert 3: Uprising zavede hráče do doby po skončení gigantických bitev v Red Alertu 3, kdy se Sověti stále ztěžka vzpamatovávají z drtivé porážky, Impérium vycházejícího slunce zoufale touží pro znovuzískání ztracené cti a slávy a zdánlivě vítězní Spojenci řeší problémy s korupcí a zrádcovstvím ve vlastních řadách.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
dvojice artworků k datadisku
    Kromě čtyř minikampaní – po jedné pro každou z frakcí plus jedné bonusové, zaměřené na okolnosti vzniku speciálního komanda Yuriko armády Impéria vycházejícího slunce – bude Command & Conquer Red Alert 3: Uprising premiérově obsahovat i nový mód Commander’s Challenge. V něm si hráči budou moci ověřit své schopnosti v konfrontaci s devíti veliteli z různých oblastí světa a na různých úrovních obtížnosti v 50 originálních misích se specifickými pravidly a podmínkami.

    A jako již tradičně v případě her ze série Command & Conquer, budou i nyní hráči sledovat atraktivní příběh Uprising prostřednictvím živých akčních scén ve vysokém rozlišení. Opět se mohou těšit na neodolatelné krásky Gemmu Atkinson a Ivanu Milicevic v rolích vysokých velitelek spojeneckých a sovětských sil, které doplní plejáda nových hvězd, jejichž jména budou teprve zveřejněna.
Zvětšit zdroj: tisková zpráva Command & Conquer Red Alert 3: Uprising pro PC vyjde v březnu pouze digitální distribucí.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Demo Red Alert 3 venku  [24.11.2008 21:21 - jd]
Reportáž z parníkové párty k Red Alert 3  [23.11.2008 20:20 - warlock]
Red Alert 3 již pozítří  [29.10.2008 16:16 - jd]
zdroj: PR

levis

Nejnovější články