Reportáž z parníkové párty k Red Alert 3
zdroj: tisková zpráva

Reportáž z parníkové párty k Red Alert 3

23. 11. 2008 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Účastníci akce se rozdělili do tří stran jako ve hře a na palubě lodi Hamburg hledali spolu s Tanyou zadání úkolů. + FOTKY

Na velmi netradičním místě se minulý čtvrtek konala menší akce k příležitosti uvedení X360 verze real-time strategie Red Alert 3 na domácí trh. Tou neotřelou lokací byla paluba parníku Hamburg, který všechny přítomné po celý večer vozil po Vltavě. Celá party se nesla v duchu tří znesvářených stran konfliktu ze hry a hned u vchodu jsem byl podle výběru „Welcome Drinku“ zařazen do ruského družstva vedeného generálem Korolovem. Americký tým měl ve svém čele jednoho ze zástupců pořádající PR agentury a japonského družstva se ujala půvabná Tanya.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Rozdělení nebylo samoúčelné, v družstvech se plnily rozličné úkoly, jejichž zadání bylo na malých papírcích rozmístěných doslova po celé lodi. Mezi ty nejzajímavější patřil skupinový přípitek, týmové hraní Red Alertu 3, karaoke v pěti lidech a několik různých vědomostních otázek. Papírky nebyly na palubě parníku k nalezení všechny naráz a umisťovány byly postupně v průběhu celého večera. Ke slovu se tak dostala taktika, kdy bylo potřeba sledovat jednotlivé zástupce EA, kam úkoly schovávají, a případně později nalezené papírky vyměňovat s ostatními týmy.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Finálním úkolem bylo přednést před všemi přítomnými výhody právě vaší strany. Toho jsem se po chvilce váhání sám ujal a na přetřes přišlo vše od levné vodky, výborného boršče až po přednosti tuhé zimy. Celé klání tak pro náš tým dopadlo vítězně a každý z nás si odnesl medaili za zásluhy a službu vlasti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další, již oficiální balíček fotek zde (85 MB)

Na párty samozřejmě nechybělo bohaté pohoštění, stylová hudba a již zmiňované stojany s X360 verzí Red Alertu 3. Největším odvazem bylo tradičně na samotném závěru párty karaoke, kde se zpívaly třeba písně Beatles či Elvise Presleyho. Snad každý herní web tu měl svého zástupce, i když celková účast byla i vzhledem ke kapacitě prostor výrazně menší než na Spore party. Osobně jsem zvědav, jaké další netradiční místo si EA vymyslí pro svojí další párty a po této příjemné zkušenosti mě napadá snad už jenom paluba letedla :)
zdroj: vlastní

warlock

Nejnovější články