Létající smítka prachu na přilbě v NASCAR 08
zdroj: tisková zpráva

Létající smítka prachu na přilbě v NASCAR 08

20. 6. 2007 16:16 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Next-gen verze se pochlubí novým modelem poškození a řadou drobných vylepšení.

V červnu sice nový NASCAR 08 vyjde pro PS2 a poprvé i next-gen platformy, mezi jednotlivými verzemi však budou drobné rozdíly. Například funkce Total Team Control (dovolující během závodu udílet týmovým kolegům příkazy či přepnout do jejich kokpitu) zůstane i protentokrát jen na PS2. Next-gen verze se pochlubí novým modelem poškození a řadou drobných vylepšení: v boxech nově potkáte i mechaniky z ostatních týmů, dokonce se jim budete muset vyhýbat. Samozřejmostí bude podpora volantů Logitech, u X360 verze i bezdrátového od MS a naopak majitelé PS3 budou moci používat Sixaxis pro řazení jako v F1 Championship Edition.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jízdu tentokrát usnadní třeba informační displej VTV (viz starší článek), ukazující nejrychlejší vyjetou stopu včetně barevných ukazatelů na brždění a řazení. V hlavním kariérním módu budete zápasit o pohár Nextel Series v celkem šesti různých závodech: Speedway, Super Speedway (Daytona, Talladega aj.), Short Track, Car of Tomorrow (COT), COT Super Speedway a COT Road Courses, přičemž pro každý z nich bude potřeba nejprve úspěšně zajet testy a vysloužit si tak potřebný vůz. V módu The Chase pak dostanete dohromady pětapadesát úkolů, které by každý jezdec NASCAR měl zvládnout, než se pustí do opravdové jízdy.


NASCAR 08 Drafting video - stažitelná verze (38 MB, 480x360)

Multiplayer nakonec nedovolí původně plánovaných šestnáct hráčů, ale jen dvanáct. Mimo to bude hra pečlivě zaznamenávat váš každý pohyb, nedokončenou jízdu i zajeté časy do statistik. Co se grafiky týče, přibyl plně trojrozměrný kokpit včetně zrcátka a mimo to řada drobných efektů: pokud například vyjedete z trati do trávy, čekejte, že se na skle vaší přilby usadí špína odletující od předních kol. A když se na trati spustí bouřka, bude to jistě velká podívaná. Jestli se už nemůžete dočkat třiadvacátého července, kdy NASCAR 08 vyjde, zkraťte si čekání druhým novým Turn Hugging trailerem.
zdroj: GameSpot, IGN

levis

Nejnovější články