Guild Wars: Eye of the North duní pod zemí
zdroj: tisková zpráva

Guild Wars: Eye of the North duní pod zemí

2. 6. 2007 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Kdo z hráčské komunity Guild Wars letos na podzim podlehne chystanému datadisku Eye of the North, dostane příležitost se podívat do typického RPG dungeonu, nazvaného The Depths.

Při jeho designu měli autoři na paměti, že správné kobky musí vyvolávat až klaustrofobické pocity a zároveň hráče neunudit k smrti. Proto bude podzemí plné nejen bohatě zdobených zdí, ozdob, soch a květin, ale třeba také důmyslných pastí. Hned v počátcích se hráč setká s teleporty Asurů (nové rasy, která bude hrát prim v druhém díle), jejíž brány dovolí se z Depths libovolně přemisťovat od Canthy a Elony až po Ascalon. Jenže i samotní tvůrci této technologie budou prchat před pekelnými Destroyery, obrovskými potvorami odolnými proti horku, které budou mít jediný úkol: připravit invazi hlavního bosse, bestie zvané Great Destroyer, kterou svět Guild Wars znal zatím leda z trpasličích legend.


GW Eye of the North dungeon montage video - stažitelná verze (21 MB, 320x180)

Tito Destroyeři samozřejmě nebudou jedinými důležitými protivníky ve hře. Jindy narazíte třeba na obrovského pavouka, který se nebude chtít nechat vylákat na souboj. Proto budete muset nejdřív magickým plamenometem zapálit několik nakladených larev, což potvoru, rozlícenou k nepříčestnosti, pochopitelně podnítí k okamžitému útoku. Hráč naštěstí v této fázi hry už bude disponovat celou řadou kouzel, mj. jedním speciálním od šamana Nornů, které dovolí vyvolat na pomoc medvědího ducha.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Pokud by jeden z členů party v boji přece padl, bude téměř vždy existovat šance, že se ho venku podaří vzkřísit. A nepomůže-li ani to, jeho místo holt zastanou noví spojenci - třeba vězni ze zajateckého tábora, který bude možné v jiné části Eye of the North osvobodit. Tento přídavek k Guild Wars vyjde na podzim a více se o něm dozvíte z našich starších zpráv (zde a zde).
zdroj: IGN

levis

Nejnovější články