Detaily o Grand Theft Auto: San Andreas
zdroj: tisková zpráva

Detaily o Grand Theft Auto: San Andreas

13. 5. 2004 18:24 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Už včera byla na našich stránkách řeč, nebo spíše zmínka podpořená prvními E3 screenshoty, o novém pokračování slavné série Grand Theft Auto, které má mít podtitul San Andreas a být údajně pouze a jenom na PS2 (letos na Vánoce).

gtasaps2 zdroj: tisková zpráva Ale berme to tak, že se vývojáři z RockStar Games pouze unáhlili a nakonec své dílo přeci jen uvedou i na PC, případně Xbox, jak se nyní fanouškové dožadují peticí, a tak se nechme informovat o obsahu této nové hry.

GTA: San Andreas se odehrává na začátku devadesátých let minulého století ve fiktivním městě Los Santos státu San Andreas. Proto vám bude také připomínat typické gangsterky té doby - Boyz in the Hood a Juice. Hráč se ujme role mladého černocha jménem Carl Johnson, který před pěti lety opustil život v tomto městě, nyní je však nucen se vrátit, neboť zde byla zavražděna jeho matka. Carl se do Los Santos vrací, aby našel svou zbylou rodinu a své kamarády z dětství. Jenže krátce po svém příjezdu do státu San Andreas je falešně obviněn z vraždy jakéhosi zkorumpovaného policisty a osud ho proto protáhne celou zemí. Nejlepším způsobem, jak se z toho všeho dostat, je ovládnout ulice a stát se tím největším místním kápem.

zdroj: EuroGamerIGN

korgull

Nejnovější články