Obrázky z NHL 2005 a GTA: San Andreas pro PS2
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z NHL 2005 a GTA: San Andreas pro PS2

12. 5. 2004 11:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

LeClair z domácí fanouškovské stránky CZNHL nám poslal tip, že Electronic Arts vypustili oficiální sadu prvních čtyř screenshotů z připravované hokejové simulace NHL 2005.

Někdo by mohl právem namítnout, že to jsou takové univerzální a pro laika nicneříkající obrázky, které by teoreticky mohly pocházet z nějakého předchozího ročníku, ale to už tak prostě u sportů od této firmy pravidelně bývá a nic na tom nezměníme. Podrobnosti o náplni NHL 2005 se dočtete v tomto článku, termín vydání je stanoven klasicky na září.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie

Ani RockStar Games nelení a k příležitosti veletrhu E3 vypustili na veřejnost premiérové trio obrázků z dalšího dílu Grand Theft Auto: San Andreas, z nichž se dá vydedukovat, že se setkáme s novinkou v podobě jízdy na kole. To je vedle artworků na homepage bohužel vše, co o náplni hry víme, protože starší tisková zpráva žádné detaily neuvedla. Příští GTA se chystá na konec října jen pro PlayStation 2, proti čemuž majitelé PC nebo Xboxů protestují peticí. Ale to jim asi nebude nic platné a budou rádi, když se hra v jejich verzi objeví s obvyklým půlročním zpožděním, avšak ani to zatím není 100% jisté.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
kompletní galerie

jd

Nejnovější články