Fight Club #226 HD: Ouné!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #226 HD: Ouné!

10. 5. 2015 10:33 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Pouze ve třech jsme zasedli tento týden v klubovně Games.cz při natáčení 226. Fight Clubu. Absence čtvrtého do party ale nezabránila Pavlovi, Martinovi a Lukášovi, aby se pustili do debaty nad tím nezajímavějším, co přinesl uplynulý týden ve světě her. Postupně jsme se tak dostali například ke spuštění otevřené bety platformy GOG Galaxy, kterou si populární obchod GOG připravuje půdu na rozjezd ostřejší konkurence dominantního Steamu, nebo k brýlím HoloLens, které Microsoft v uplynulých dnech ukázal vybraným novinářům.

Věnovali jsme se rovněž nejasnému osudu kickstarterového zázraku jménem Ouya a nezapomněli jsme ani na dotazy, kterých přišlo tento týden do redakčního emailu více než dost. A tentokrát jsme zařadili i soutěž, tak se dívejte až do konce.

Audio verzi Fight Clubu #226 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

 Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články