Fight Club #111 HD: Věštírna
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #111 HD: Věštírna

5. 1. 2013 12:01 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Po experimentálně pojatém (někdo říká extrémně pojatém, ale to je věc názoru) vánočním podcastu jsme se v prvním Fight Clubu roku 2013 vrátili k naší obvyklé, ryze vážné formě, kterou se, jako obvykle, samotní účastníci podcastu pokoušeli narušovat. Nejúspěšnější byl, ku prospěchu vás diváků a posluchačů, samozřejmě Lukáš, kterého v sestavě Klubu Rváčů #111 doplnil Pavel jako moderátor, Honza Olejník jako host a Petr jako ryba.

 

...

 

V této sestavě jsme podrobněji rozebrali bankrot THQ, na což nezbyl před koncem roku čas, vzájemně jsme si vyložili naše herní a technologická očekávání pro tento rok, zanadávali jsme si na amatérismus tvůrců zombie MMO War Z a nezapomněli jsme zdrbnout ani trailer na akční hru The Walking Dead. Survival Instinct, z něhož se k naší smůle později vyklubalo fanouškovské video. No, tento segment možná klidně přeskočte, čímž se dostanete rovnou k výživným dotazům vás čtenářů, potažmo k soutěži. A to už by vás mohlo nasytit, než přijde další týden a další Fight Club.

Jestli si pustíte podcast #111 na videu nebo jako audio v podcastové sekci, je nám upřímně jedno. Stejně uslyšíte to samé. Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články