Sara is Missing připomíná Her Story s mobily
zdroj: tisková zpráva

Sara is Missing připomíná Her Story s mobily

14. 11. 2016 14:30 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Představte si, že najdete telefon pohřešované osoby a místo toho, abyste jej odevzdali policii (a nebo prodali v bazaru) se sami pustíte do vyšetřování s pomocí všeho, co může takový mobil obsahovat. Což znamená opravdu hodně, protože v dnešní době nejde jen o výpis hovorů a SMS, ale i fotografie, video, emaily a soubory, na které potřebujete někdy i heslo. Přesně do této role se dostanete v Sara is Missing.

Svým stylem rekonstrukce uplynulých událostí v uzavřeném prostředí hra hodně připomíná vynikající Her Story. Nicméně, díky tomu, že už nepracujete se starými VHS záznamy, ale s miniaturním počítačem, se vaše možnosti zkoumání toho, co se s nebohou Sarou stalo, značně rozšiřují.

Kromě čtení zpráv, emailů, sledování videí a obrázků dojde i na samotné telefonování, kdy budete hovořit s cizinci, kteří třeba za jejím zmizením stojí. Sarah is Missing by měla trochu nahlédnout do žánru hororu. Volby během samotného hraní vás dovedou k několik různým koncům a během svého šťourání se mobilem můžete odkrýt vedlejší dějové linky apod.

Sara is Missing už vyšla na PC a to skrze itch.io, kde můžete zaplatit kolik chcete a také na Google Play, kde je k dispozici zdarma a drží si opravdu pěkné uživatelské hodnocení 4,6 z 5. Autoři z Monsoon Games se s hrou chtějí dostat i na Steam, v čemž jim můžete pomoci hlasem v rámci Greenlightu

zdroj: Archiv

Nejnovější články