Na tratě se řítí nadupané mašiny v Train Simulator 2014
zdroj: tisková zpráva

Na tratě se řítí nadupané mašiny v Train Simulator 2014

31. 7. 2013 15:45 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Aniž bych to myslel jakkoliv negativně, když slyším Train Simulator, naskočí mi větička spojená s rybařením – ráj tichých bláznů. Ale opakuji, nemyslím to zle, spíše naopak, protože mi prostě tyto hry evokují něco sympatického z doby, kdy jsem jako malé robě chodil koukat (jako asi každý kluk) na nádraží „na mašinky“. Proto i lidé, kteří tyto tituly hrají, musí být sympatičtí!

Hlavně však budou potěšení, protože byl oznámen Train Simulator 2014. Nabídne opět reálné tratě a jejich projíždění ne nutně vysokou rychlostí, kochání se krajinou, prostě všechno, co si fandové těchto simulací oblíbili. Tratě prý dosáhnou až dvou set kilometrů a rychlost až tří set kilometrů za hodinu.

Na hraní dostanete spoustu vlaků a tradiční tratě včetně nových mezi Hamburkem a Hanoverem. Vlaky budete samozřejmě sbírat a pomocí Steam Workshop tvořit nové tratě. Úprav se dočkal interface, který by měl umožnit naskočit do kabiny snadněji, a také překopaný systém kariéry, který zprostředkuje snazší sledování vašich dosažených milníků.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Train Simulator silně závisí na prodeji dodatečných lokomotiv a dalších tratí, takže je samozřejmé, že hra bude kompatibilní s více než stovkou add-onů. Prodávat se bude v krabici i na Steamu, ale pokud jste majiteli předchozích verzí hry, budete mít Train Simulator 2014 zdarma skrze update. Train Simulator 2014 vyjde 26. září na PC.

Nejnovější články