Bloody Roar 5 nebude, šlo o vtip
zdroj: tisková zpráva

Bloody Roar 5 nebude, šlo o vtip

3. 10. 2011 17:10 | Novinky | autor: levis |

Update (17:10): Tak se zdá, že nás jen někdo vodil za nos. Na stejném twitterovském účtu Hudson Softu se nyní totiž objevil obrázek rozesmátého ksichtíku, který zvesela avizuje: "Naletěli jste!" Ve skutečnosti nejde o oficiální účet firmy, jak uvedl britský Eurogamer, a novináři - společně s námi - pro jednou opravdu naletěli. Kdepak, žádný Bloody Roar 5 tedy nebude.

Původní článek: Majitelé konzole PlayStation 2 si možná ještě vzpomenou na sérii bojovek Bloody Roar. A jestli ne, vlastně ani nevadí, protože japonská firma Hudson Soft oficiálně oznámila, že chystá pátý díl. Momentálně už se nachází v produkční fázi, má vyjít pro X360 a PS3 a s největší pravděpodobností půjde o nepsaný restart značky.

Série spadající do portfolia Konami vznikla na automatech již koncem 90. let, první díl Bloody Roar vyšel na původním PlayStationu v roce '98. Na PS2 se prvně objevil v roce 2000 třetí díl série, po xboxové odbočce jménem Bloody Roar: Primal Fury pak značka vyvrcholila čtyřkou, kterou Hudson Soft vydala před osmi lety. O oživení série se začalo poprvé mluvit letos v únoru, tehdy ale vývojáři tvrdili, že na vznik hry nebyl dost peněz, a proto ji museli zrušit.

Nejnovější články