Zaklínač / The Witcher - malé nahlédnutí
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač / The Witcher - malé nahlédnutí

20. 12. 2006 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Věděli jste, že tento měsíc je to právě 20 let, co vyšla v polském časopisu Nowa Fantastyka první z povídek o zaklínači Geraltovi spisovatele Andrzeje Sapkowského? Společnost CD Projekt, která pro vás už celou věčnost chystá akční RPG na motivy fantasy příběhů o zaklínačích, zmíněný magazín a vydavatel děl pana Sapkowského při této příležitosti uspořádali párty pro nejbližší přátele a fanoušky, kde nechyběl ani sám autor.

Zajímá-li vás, jak celá událost vypadala, přečtěte si reportáž na oficiálních stránkách a prohlédněte tamní galerii, kde v sekci "ostatní" naleznete také pár fotek z akce.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

K tomu bychom vás ještě rádi pozvali i do naší galerie, kde pro změnu najdete pár nových ukázek přímo ze hry The Witcher / Zaklínač. ta má vyjít na jaře příštího roku (předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu), přičemž slibuje silný a propracovaný příběh se třemi různými zakončeními, dynamickou a vizuálně přitažlivou akci se souboji probíhajícími v reálném čase, s animacemi zachycenými metodou "motion-capure" s pomocí mistra ve středověkém šermířském umění. Více vám toho o této hře prozradí náš archiv.
zdroj: Firingsquad

korgull

Nejnovější články