Zaklínač (The Witcher) má skálopevný termín
zdroj: tisková zpráva

Zaklínač (The Witcher) má skálopevný termín

30. 3. 2007 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

"Společnosti Atari a CD Projekt s radostí oznamují, že vydání nejočekávanější RPG hry letošního roku Zaklínač je naplánováno na září 2007.

Od dnešního dne jsou veškeré spekulace ohledně vydání hry minulostí, zbyla jen suchá fakta. Můžeme narovinu říci, že pokud na naše hlavy nespadne nebe, Zaklínače si zahrajete opravdu po letních prázdninách! Termín září platí pro všechny trhy, kde se hra Zaklínač objeví. Přesný den premiéry zveřejníme v následujících měsících. Zároveň s tímto oznámením bychom rádi potvrdili, že se u nás bude hra oficiálně jmenovat Zaklínač, Witcher zůstává minulostí." Tak takovouto tiskovou zprávu jsme dnes objevili v naší poště. Dodat k ní lze snad už jen odkaz na Xzone.cz, kde si hru můžete předobjednat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Vy, co Zaklínače sledujete opravdu bedlivě, už určitě víte o soutěži, která byla vyhlášena začátkem měsíce. Jedná se o vytvoření banneru, jenž se stane součástí oficiálního Fan Site Kitu. Soutěž končí 15. dubna a podrobnosti se o ní můžete dozvědět například zde. Jinak CD Projekt umožnil někdy v únoru zástupcům tisku zahrát si aktuální verzi titulu. Mnozí z nich se shodují na tom, že jde o velmi slibnou akční RPG, s komplexním světem odrážejícím reálná témata, jako je rasismus, atd. a důrazem na rozhodování se mezi špatným nebo ještě horším. Po stránce vizuální se hra prý jeví velmi pěkně. Podle redaktorů z Gamespotu je skutečně působivé audio.
zdroj: PR, Gamespot

korgull

Nejnovější články