Za Titány do akční RPG Titan Quest
zdroj: tisková zpráva

Za Titány do akční RPG Titan Quest

29. 8. 2005 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Brian Sullivan, autor série Age of Empires, v současné době pracuje se svým týmem Iron Lore na nové akční RPG s názvem Titan Quest.

Proč se hra jmenuje právě takto, jste se mohli dozvědět již dříve. Přivede vás do světa inspirovaného řeckou a egyptskou mytologií a nechá vás se honit za Titány, kteří uprchli ze svého vězení. My vám dnes můžeme nabídnout pár ukázek, jejichž prostřednictvím lze do světa Titan Quest maličko nahlédnout. K vydání hry totiž nedojde dříve než příští rok, takže momentálně není k dispozici nic lepšího.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Ještě než se hráč vydá za dobrodružstvím, bude muset přiřadit svého hrdinu k některé ze základních tříd postaviček, jež pak stanoví, jakými schopnostmi a dovednostmi budete oplývat. Už vícekrát jsme slyšeli, že se Titan Quest svou hratelností blíží Diablu a v preview na stránkách The Armchaire Empire na to mají stejný názor. Narozdíl od slavné hry společnosti Blizard se však v této nové dočkáte realističtějšího pojetí. Zejména pokud jde o věci, které po sobě zanechávají vaše oběti. V Diablu z nich vypadávaly předměty náhodně a zbraně jste mohli získat i od kreatur, které by je sotva použily. V Titan Quest od svého padlého protivníka dostanete jen to, co jste u něj mohli vidět už před bojem.
zdroj: 3DGamersAChE

korgull

Nejnovější články