Vzhůru do Rise of Nations
zdroj: tisková zpráva

Vzhůru do Rise of Nations

29. 7. 2002 12:55 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Na jaře 2003 se mohou všichni zarytí fandové strategií těšit na právě vznikající titul z dílny vývojářského týmu Big Huge Games spolupracujícího s Brianem Reynoldsem, mužem, který stojí za Civilizací i Alpha Centauri.

Určitě již tušíte, o jakém titulu je řeč - Rise of Nations. Pokud jste si ještě nestačili všimnout, v naší galerii je dnes pro vás připravena malá ochutnávka v podobě čtveřice nových obrázků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Rise of Nations je RTS s prvky tahové strategie. Provede vás osmi obdobími lidské historie a nechá vás budovat města, rozšiřovat hranice území i bojovat dle libosti. Co se bojů týče, dostanete k dispozici vše, od praku přes děla až po bombardéry. Vítězství však není podmíněno použitím hrubé síly. Když budete mít chuť, můžete zvolit mnohem méně drastickou cestu. Např. ovlivněním trhu s klíčovými surovinami můžete dosáhnout taktéž svého cíle. Anebo je zde možnost diplomatické cesty. Na rozdíl od jiných podobných strategií má Rise of Nations takovou zvláštní vlastnost prohnat své hráče všemi etapami lidského vývoje velice rychle.
zdroj: VE

korgull

Nejnovější články