Vydavatelé Postal 2 chystají Gangland
zdroj: tisková zpráva

Vydavatelé Postal 2 chystají Gangland

8. 7. 2003 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Když se maníci ze studia Running with Scissors snažili udat své dílo s názvem Postal 2 vydavatelským společnostem tak, jak jen stvořili, až teprve Whiptail Interactive neměla s některým, řekněme trochu "netradičním", obsahem problém a dopomohla projektu na světlo světa.

Tím si tito dosud jinak ne příliš známí vydavatelé zajistili poměrně slušnou popularitu. Dnes zástupci Whiptail Interactive přišli navíc s oznámením nového titulu, který chtějí pod svou hlavičkou vydat. Být jím má hybridní gangsterka - Gangland. Na této hře pracuje dánské vývojářské studio MediaMobsters, které její dokončení a vypuštění plánuje na letošní listopad. V Evropě i Americe.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Hybridní je Gangland opravdu hodně. Má prý obsahovat ty nejlepší prvky z RTS, RPG, akce i simulace. Její příběh vychází z tématu sicilské mafie a filmů jako The Godfather, GoodFellas nebo nyní údajně dosti populární TV série The Sopranos. Hráč bude postaven do role jednoho ze čtyř bratrů - Mario, Angelo, Romano a Sonny, kteří se narodili do jedné sicilské mafiánské rodiny. Pokud víte něco o komplikované hierarchii a praktikách klasických mafianských organizací, pak si jistě dokážete představit, že herní úkol, kterým je vybudovat si pozici v rámci své rodiny, není zrovna malým soustem. Tím spíš, když se navíc mezitím budete muset vypořádávat průběžně i s jinými konkurenčními organizacemi, které se v oblasti Paradise City, kam je děj zasazen, vyskytují.

Tak jak se budete vypracovávat a tvořit svou vlastní zločineckou říši vším tím, co je pro mafii typické, tedy vydírání, vraždy, prostituce, apod., budete i získávat respekt svého nejbližšího okolí. Umělá inteligence ve hře má být navržena tak, aby reagovala jak na to, jak se budete chovat v průběhu hraní, ale také si žila svůj vlastní virtuální život. Město bude plné mnoha různých postaviček, které budou žít svůj vlastní život a vy budete mít možnost s každou s více než 500 NPC nějak komunikovat. Gangland vám bude schopen nabídnout single- (26 map) i multiplayer (15 map) s podporou až pro osm hráčů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články