Unreal II: The Awakening screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Unreal II: The Awakening screenshoty

7. 8. 2002 17:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nedlouho poté, co jsme vám nabídli E3 trailer z Unreal II: The Awakening, který si jen za pondělní večer a úterý stáhlo přes 20 tisíc lidí z celého světa, se na internet dostala sada osmi nových obrázků z této očekávané first-person akce od Legend Entertainment, které vypadají jak jinak než úžasně.

Tyto screenshoty uvolnila vydavatelská společnost Infogrames k příležitosti akce pro novináře v Kalifornii, kde bylo z druhého dílu pouze singleplayerového Unrealu předváděno intro a několik levelů, jež podrobně popisují anglické články na GameSpotu nebo PC.IGN.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Všichni redaktoři jsou samozřejmě nadšeni grafikou a realistickými světelnými efekty v Unreal II, ale také se řeč stočila na některé dosud neznámé vlastnosti hry. Například byla převáděna mise, kde je úkolem hráče a jeho týmu mariňáků ochránit základnu před několika vlnami útoků žoldáků. Oproti jiným titulům zde nastane změna v ovládání počítačem řízených spolubojovníků, kterým budete moci ukládat příkazy typu "hlídej místo XY" pouze v jejich bezprostřední blízkosti. Ke každému tedy budete muset dojít, kliknout na něj a vybrat, co má začít dělat, což se mi zdá zbytečně složité, ale designéři hry si prý myslí, že zvolili nejlepší možné řešení.

Unreal II: The Awakening se nyní blíží do stádia alpha (cca 2 týdny), kdy je hra až na malé výjimky dokončena a zbývá pouze vyladit drobné nedostatky, přidat do ní dabing a některé skriptované sekvence. Pokud vše poběží jak po másle a nevyskytnou se nějaké závažné problémy, měli bychom se ji dočkat už letos na Vánoce.
zdroj: GameSpot

jd

Nejnovější články