Strategie Medieval Lords v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Strategie Medieval Lords v obrazech

2. 5. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pařížské studio Monte Cristo Games odhalilo další nové screenshoty ze svého nadcházejícího strategického projektu s názvem Medieval Lords, který hráče postaví do vedení středověkého města.

Cílem této hry bude město obhospodařovat, rozvíjet a bránit před případnými útoky. Velkou roli při tom všem sehraje i prostředí. Například postavení města mezi horami může být dobré pro jeho obranu, ale na druhé straně to svým způsobem omezuje jeho rozšíření. Taková řeka také představuje určitou přírodní obrannou bariéru a navíc ještě se v jejím okolí vyskytuje úrodná půda...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Ne vždy však musí přijít zkáza zvenčí. Kolikrát je nebezpečí číhající uvnitř hradeb vašeho města ještě zákeřnější, než nepřátelé za humny. Těm totiž stačí odříznout přístupové cesty. Vaši poddaní budou mít určité potřeby, kteréžto je vhodné se snažit naplňovat, jinak hrozí masová emigrace a pád ekonomiky. Medieval Lords je pojata ve 3D. Hráč bude mít při výstavbě svého města naprostou volnost. Tvůrci si dávají záležet na detailech, takže kromě nejrůznějších drobných animací například bude na vzhledu města znát i kvalita životní úrovně jeho obyvatel.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články