Psychonauts - Schafer vsází na originalitu
zdroj: tisková zpráva

Psychonauts - Schafer vsází na originalitu

7. 8. 2004 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Předevčírem jsme vám přinesli potěšující zprávu, podle které chystá známý vývojář a autor skvělých titulů Grim Fandango a Full Throttle - Tim Schafer - svůj nový projekt pro PC a Xbox.

Nová hra se jmenuje Psychonauts a slibuje jak zajímavý příběh, tak i spoustu nezapomenutelných postaviček, samozřejmě s pořádnou dávkou humoru. To vše dokládají také obrázky, které - ač z xboxové verze - si nejspíš velice rádi prohlédnete.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V současné době je prý už několik levelů z celkových třinácti více méně hotovo a nyní procházejí intenzivním betatestováním. Několik dalších je v tuto chvíli ve fázi alfa, jiné se nacházejí někde mezi oběma stavy a pár jich teprve vzniká. Každopádně, podle Schafera, který poskytl na toto téma rozhovor magazínu GameSpot, by hra mohla vyjít někdy v první polovině příštího roku. Že by v současné nabídce her na trhu neobstála, se prý nebojí. Vychází ze zkušeností s Full Throtle a vsází na originalitu, která, jak se zdá, v poslední době v herním průmyslu dost chybí. Snem Schafera je, aby si každý hráč o jeho hře mohl říci, že právě tu mohl udělat jen on a jeho studio Double Fine Production. To by prý přál všem hrám a vývojářům.
zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články