První screenshoty z adventury Gray Matter
zdroj: tisková zpráva

První screenshoty z adventury Gray Matter

6. 6. 2007 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Gray Matter je v tuto chvíli pouze pracovním názvem nové a vlastně první adventury autorky Jane Jansenové od dob, kdy spatřil světlo světa od ní pocházející Gabriel Knight 3.

V této hře, která má mísit děsivé s nadpřirozeným, se hráči pustí do odhalování záhad tzv. Dread Hill House, domu, kde pobývá zdánlivě podivínský neurobiolog jménem David Styles. Před pár lety tento doktor přišel při ošklivém neštěstí o manželku a od té doby své sídlo opouští jen zřídkakdy. Jednoho dne na jeho dveře zaklepe mladá Američanka Samantha Everett, příležitostná pouliční umělkyně, jež se celkem nečekaně stane doktorovou asistentkou. V naší galerii ji máte možnost shlédnout hned na dvou ze čtyř vůbec prvních screenshotů ze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Samanthiným prvním úkolem v jejím novém zaměstnání je najít na Oxfordské univerzitě šest vhodných subjektů pro jeden ze Stylesových experimentů. Pokus začne celkem nevině, ale v jeho průběhu dojde k jakési nevysvětlitelné nehodě. K tomu všemu Stylese navštíví jeho zesnulá žena. Sam zůstane na celý ten zmatek víceméně sama a bude muset s vaší pomocí přijít na to, co se to kolem ní vlastně děje. Slůvko "víceméně" v předchozí větě je důležité už jen proto, že vedle Samanthy budete v této point&click adventuře ovládat i doktora Stylese. Co se týče termínu vydání, předpokládá se, že se s Gray Matter setkáme na pultech obchodů někdy v prvn9m čtvrtletí příštího roku.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články