Polda 5 pomalu klepe na dveře
zdroj: tisková zpráva

Polda 5 pomalu klepe na dveře

11. 8. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pětičlenný tým vývojářů (+ externisti) momentálně kompletuje, testuje a ozvučuje hru, aby mohla na konci října dorazit na pulty obchodů, ale zatím si nezasloužila ani svou sekci na webové stránce Zima Software.

Řeč je o hře Polda 5, která se narozdíl od vážněji laděného čtvrtého dílu opět zařadí mezi humorné adventury. Jak demonstrují čerstvé screenshoty, významnou novinkou se stane grafika postavená na technologii podobné cell-shadingu, ale nemá být o moc hardwarově náročnější než předchůdce - prý postačí standardní 3D karta. Chybět nebudou tři oblíbené mezihry, z nichž lze jmenovat letecký souboj z první světové války. Tvůrci v současnosti jednají s Luďkem Sobotou a dalšími osobnostmi ohledně dabingu a zároveň chtějí zajistit vydání PC verze (na konzole zamíří až nějaký jejich příští projekt) Poldy 5 v zahraničí, kde se mimochodem dosud neobjevilo Bloodline.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
    Polda 5 navazuje na čtyřku jen velmi lehce. Polda se nesetkává s postavami z předchozích dílů. Příběh se opět točí kolem cestování v čase. Ve hře navštívíte několik časových období a nebude chybět ani trocha erotiky. U Pankráce se u dveří a objeví tajemný balíček, kterému chybí adresa odesílatele... Dobrácký Polda nezaváhá a v zlém tušení, že jde o časovanou nálož, bere do ruky švýcarský nůž, obezřetně otevře krabici a ... nový případ legendárního českého poldy Pankráce může začít! I když to na bombu nevypadá, se životem starého mládence je definitivně konec. Zvědavost je silnější, než lenost, kterou si Polda v posledním období užil víc než dost. Je čas vrhnout se na další šílený případ a když zbude čas, snad i zachránit lidstvo, nebo alespoň několik krasavic... [více v rozhovoru na CGM]
zdroj: CGM

jd

Nejnovější články