Pěkné obrázky z MMORPG EverQuest II
zdroj: tisková zpráva

Pěkné obrázky z MMORPG EverQuest II

17. 11. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

EverQuest je prý v Americe nejúspěšnější MMORPG vůbec a tak není divu, že na jeho pokračování Everquest II tamní hráči velice čekají.

Ačkoliv u nás není tento žánr tak rozšířený, přesto vás může zajímat, čím se pokusí dvojka hráče zaujmout a jak bude vypadat. Odpověď na druhou otázku nabízí několik přidaných obrázků do naší galerie (určitě se podívejte alespoň na pěkného kostlivce a jeho stín).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Asi největší změnou oproti prvnímu dílu bude nasazení nového engine, který stvořili lidé ve Verant Interactive. S novější technologií jde ruku v ruce nejen lépe vypadající grafika, ale především celkové zpracování. Pro Everquest II to tedy znamená rozlehlejší a bohatší lokace. Dějištěm příběhů se stane opět svět Norrath, jen časově bude hra zasazena o pár století do budoucnosti. Pokud jde o herní změny, těch se ve větší či menší míře dočká snad vše rasami počínaje a systémem vývoje postav či questy konče. Pokud se chcete o hře dozvědět víc, můžeme vám vedle oficiální homepage doporučit třeba i tyto stránky na subdoméně Ogaming. Vydání Everquest II je naplánováno na příští rok.
zdroj: Ogaming

kate

Nejnovější články