Nová adventura Syberia na obzoru
zdroj: tisková zpráva

Nová adventura Syberia na obzoru

3. 12. 2001 1:55 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Pro všechny hardcorové příznivce adventur tu máme zajímavou novinku, která alespoň podle prvních obrázků, které máme nyní k dispozici, vypadá co do grafického provedení velice slibně a navíc se zde setkáte s hrdinkou velmi podobnou té, s níž jste se mohli setkat např.

v Atlantis 3. Tvůrci, jimiž jsou známí francouzští vývojáři Microids (Amerzone, Road to India), své nadcházející dílo, postavené na novém 3D enginu, pojmenovali Syberia. Jde vlastně o trochu zvláštní projekt, protože se skládá ze dvou na sobě nezávislých částí, jež budou vydány každá v jiný čas (první už na jaře 2002 a druhý je plánován na Vánoce 2002), a proto abyste mohli dokončit jeden příběh, nebudete muset znát ten druhý.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Děj bude situován do 21. století a Vy se převtělíte do postavy, ženy jménem Kate Walker, která je právničkou newyorské společnosti Universal Toys Company. Jako Kate přijedete do malé alpské vesničky Valadilene s úmyslem získat továrnu na stroje a hračky. Po smrti majitelky továrny Anny se Kate vydává na dobrodružnou cestu po stopách původního vlastníka, Annina bratra Hanse, velmi vynalézavého muže, který se snažil najít ostrov, na němž stále ještě žijí mamuti. Čím více se Kate za pomoci Hansem stvořených stojů a robotů ponořuje do jeho příběhu, tím více je jím fascinována a zapomíná na své původní poslání.

V současné době je toto vše, co je o Syberii známo. Doufejme, že se brzy objeví nějaké podrobnější informace a další poutavé obrázky.

zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články