Nášup obrázků z Deus Ex 2: Invisible War
zdroj: tisková zpráva

Nášup obrázků z Deus Ex 2: Invisible War

16. 11. 2003 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydání akčního cyberpunkového RPG Deus Ex 2: Invisible War je téměř za dveřmi a na serveru IGN dokonce dostali možnost zahrát si předfinální verzi hry.

Ačkoliv si Ion Storm nepřeje, aby se o příběhu Deus Ex 2 příliš mluvilo (a sami redaktoři IGN přiznávají, že jim ještě leccos při hraní nedošlo), několik zajímavostí jsme se přeci jen dozvěděli. Hra začíná v momentě, kdy je velká část města Chicaga zničena novou zbraní. Vaše postava se jmenuje Alex D. a hned od začátku si můžete určit zda bude mužského nebo ženského pohlaví. Tento výběr sice neovlivní celkový průběh hry, nicméně pozmění některé dialogy s NPC, ke kterým se postupem času dostanete.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Už pro jedničku byla typická velká herní svoboda a nejinak je tomu i u pokračování. Hned od začátku si můžete vybrat minimálně mezi dvěma frakcemi, jejichž úkoly budete plnit a kterým můžete ale nemusíte věřit. Těžko totiž říct, která z nich má lepší úmysly a co vůbec je jejím cílem. Na jaké různé organizace a spolky ve hře dále narazíte, jsme už psali minule. Samozřejmostí je opět více způsobů, jak se s daným úkolem poprat, jak proniknout do dané oblasti/místnosti atd.

Co se prý velice změnilo, je uživatelské rozhraní a systém uspořádání inventáře. Ačkoliv se vše ovládá údajně pohodlně, je jasné, že tyto změny přišly především kvůli tomu, že hra je vyvíjena rovněž pro konzoli Xbox. Jak možná víte, spekuluje se i o přítomnosti Deus Ex 2 na PS2, ale tato informace zatím nebyla oficiálně potvrzena. Rovných dvaadvacet nových screenshotů najdete k prohlédnutí v naší galerii. V Americe hra vychází již 2. prosince, ale v Evropě až v únoru.
zdroj: IGN

kate

Nejnovější články