Mystéria v české adventuře Posel Smrti
zdroj: tisková zpráva

Mystéria v české adventuře Posel Smrti

11. 6. 2002 10:53 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové adventur jistě uvítají nový český projekt s názvem Posel Smrti, který už od roku 2000 vzniká ve společnosti Unknown Identity (tvůrci hry Posel Bohů).

Tento vývojový tým si udělal čas a poslal nám několik nových pěkných obrázků naznačujících tajemnou atmosféru, jež snad již zanedlouho pohltí všechny své hráče. Distribucí této adventury je pověřena společnost Future Games.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Děj Posla Smrti Vás zanese do západní Evropy, na ostrovy, které jsou opředeny mnoha mystérii a legendami. Snad právě proto se hlavnímu hrdinovi Samuelu Gordonovi zdála smrt člověka, na němž mu tolik záleželo, záhadná. Nedá mu to spát, a proto se ač nerad přesto vrací do Anglie na panství známé jako Black Mirror, aby zjistil, co se osudného dne vlastně stalo a hlavně, co tomu předcházelo. Nic netušíc se stává součástí strašidelného kolotoče dalších nevysvětlitelných úmrtí a zvláštních naprosto nečekaných událostí, které Vás v rámci 6 kapitol spolu s hlavní postavou zavedou na téměž 80 lokací, mezi nimiž je např. sanatorium pro duševně choré, chybět samozřejmě nebude ani hřbitov, jakýsi středověký podzemní chrám, ad.

Posel Smrti stále ještě není dokončen a tak se jeho vydání odsouvá na druhou polovinu roku 2002. V dohledné době bychom se však měli dočkat alespoň hratelné demoverze, která ale zatím bude určena pouze novinářům. Tvůrci se svým novým dílem pochlubí také v zahraničí, takže se kromě česky dabované verze připravuje verze anglická. Více informací můžete získat na oficiálních stránkách hry.
zdroj: Unknown Identity

korgull

Nejnovější články