Hororová akce The Suffering 2: Ties that Bind i na PC
zdroj: tisková zpráva

Hororová akce The Suffering 2: Ties that Bind i na PC

16. 2. 2005 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vývojářské studio Surreal Software (Drakan: The Ancients' Gates, aj.) připravuje pro příznivce hororových her pokračování svého loňského hitu s názvem The Suffering.

To jste se ostatně na našich stránkách už mohli dočíst. Nový titul se jmenuje The Suffering: Ties that Bind a jeho příběhem na předchozí hru nijak závažně nenavazuje, takže kdo jste jedničku nehrál, vůbec to prý nevadí, i tak vás čeká skvělý zážitek. Přesto se příznivci prvního dílu mohou těšit na návrat některých postav. Především se prý v The Suffering 2 znovu objeví vaše živá mrtvá žena Carmen a vaše společné děti Cory a Malcolm. Potkat byste však měli i některé nečekané postavy z první hry, jako například nějakého určitého šíleného doktora, aj.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Děj hry vás tentokrát zavede do ulic Baltimore. Bude se točit okolo osoby jménem Blackmore, která má zdá se na svědomí smrt vaší rodiny. Půjde zde tedy o pomstu. Hra bude opět založena na tom, jak jí budete postupovat. Bude se vyvíjet podle vašich reakcí na různé situace. Tvůrci pro vás v tomto ohledu chystají několik různých variant zakončení hry, podrobnosti pochopitelně tají. V rozhovoru pro portál IGN také přiznávají, že je jejich cílem nabídnout hráčům skutečnou pestrost co se týče monster, která potkáte. Mělo by jich být mnohem více než v původní hře a hlavně budou úplně jiná, např. Triggerman (ohavný zombík s pavoučíma nohama a arzenálem poloautomatických zbraní), Gorger (zvláštní břichaté monstrum s vytáhlýma nohama) nebo Suppressor (zvrácená verze korektora, který ztratil své nohy a větší část své hlavy), ad.

The Suffering 2 by měla být akčnější než její předchůdce. Opět se budete moci přepínat mezi first-person a third-person pohledem. Torque (hlavní hrdina) bude moci mít najednou i dvě zbraně. Prostředí, ve kterém se budete pohybovat, bude různé. Budou to sídliště, ale i průmyslové zóny. Samozřejmě, jelikož jde o horor, podíváte se i do podzemních tunelů a různých opuštěných míst. Dočkat byste se měli také rafinovanějších hlavolamů. vydání The Suffering: Ties that Bind je naplánováno na 3. kvartál roku a vedle kupy nových screenshotů je také venku první trailer (14 MB, QuickTime).
zdroj: IGN

korg

Nejnovější články