Freedom Fighters: rudá všude, kam dohlédneš
zdroj: tisková zpráva

Freedom Fighters: rudá všude, kam dohlédneš

28. 7. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Noční můrou vývojářů z IO Interactive se zjevně stala představa, že by Studenou válku vyhrál Sovětský svaz a celý svět pohltila rudá barva.

Ve svém akčním titulu s názvem Freedom Fighters takovou situaci nastolují a to tak, že sovětský diktát pouštějí až do ulic Ameriky. Poslední baštou svobody je tam město New York, kde žije coby běžný občan také hlavní hrdina celé hry - Christopher Stone. Ten se nicméně nehodlá smířit s režimem, který postupně pohlcuje vše kolem něj, a tak vyburcuje svůj patriotismus a začíná shromažďovat armádu bojovníků za svobodu. V naší galerii můžete nyní viidět několik nových ukázek a pokud vás titul zajímá blíže, navštivte přímo nové oficiální stránky, kde rovněž naleznete několik videí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mezi hlavní prvky této hry patří vývoj postavy hlavního hrdiny, který se z běžného civilisty postupně probojuje až na pozici nejhouževnatějšího bojovníka za svobodu na světě. Christopher okolo sebe postupně nashromáždí až 12 dalších nadšenců, které také povede do boje se svazujícím režimem. Vše bude záležet pouze na jeho vlastních schopnostech a charismatu. Arzenál zbraní bude tvořen různými kousky, včetně kulometu, granátů a Molotovova koktejlu. Boj, který povedete, nebude otázkou nijak krátké doby a tak zažijete nejen různé rozmary počasí, ale také změny ročních období. Hra by měla být k dostání již na podzim tohoto roku, a to hnedle ve verzích pro PC, Xbox, PS2 a GameCube. Vybavena bude také multiplayerem.
zdroj: homepage

ko

Nejnovější články