Fight Club #151 HD: Beyond bez duše
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #151 HD: Beyond bez duše

18. 10. 2013 0:43 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Malou, rozhodně ne komorní a naprosto skvělou oslavu u příležitosti Fight Clubu #150 jsme všichni přežili ve zdraví, čím máme na mysli nás, ale i všechny čtenáře, kteří za námi dorazili. Všem vám moc děkujeme, jste skvělí!  Po zábavě se ale musí pracovat, takže se pojďme podívat, o čem jsme debatovali ve Fight Clubu #151.

S virtuálními realitami v brýlích se nám v poslední době roztrhl pytel a se svou troškou do mlýna nyní přišla bývalá hardwarová designérka Valve Jeri Ellsworth. Její systém zvaný castAR je zaměřený spíše na augmentovanou, ne virtuální realitu. Přesto je velmi zajímavý a stál za těch pár minut stopáže Fight Clubu. Neméně zajímavým tématem však bylo též oznámení data zahájení prodeje a ceny konzole PlayStation 4 v ČR, kterému jsme se věnovali v další části společně s posunem vydání Watch Dogs na jaro příštího roku. Podcast jsme pak uzavřeli slíbenou debatou o Beyond: Two Souls, během níž jsme se docela solidně vyhýbali spoilerům, ale přesto si na ty drobné dejte pozor. Došlo též na dotazy, soutěž a další nezbytnosti, které už si ale překontrolujte sami na záznamu v článku. Kdybyste potřebovali audiozáznam Fight Clubu #151, tak ho najdete za tímto odkazem.

...

Pokud nám k podcastu chcete něco říci, můžete samozřejmě do diskuse pod tímto článkem, ale mnohem raději budeme, když použijte dedikovanou diskusi nebo Fight Club stránku na Facebooku. Děkujeme.

Nejnovější články