Empire Earth 2 - nové obrázky a informace
zdroj: tisková zpráva

Empire Earth 2 - nové obrázky a informace

11. 7. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Real-time strategie Empire Earth 2 by měla navázat na svou úspěšnou předchůdkyni z roku 2001.

Hlavní kampaň pokryje téměř 12 000 let lidské historie a nabídne možnost zahrát si i ve smyšlené budoucnosti. Celkem bude v EE2 přítomno 15 nejdůležitějších civilizací s více než 350ti typy jednotek. Novinkou se stane možnost získávat speciální bonusy, tzv. koruny (crowns) za vyniknutí v některé ze tří oblastí (vojenství, ekonomika, imperialismus). Pokud například povedete národ, který bude mít na dané mapě největší počet zabitých protivníků (zničených nepřátelských jednotek) nebo naopak nejvíce vlastních vojenských jednotek, získáte na konci military korunu, která ještě rozšíří vaše možnosti v této oblasti. S každou mapou se koruny obnovují a jejich využití se plánuje i v nových multiplayerových modech.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Nový systém počasí přinese nejen celou řadu zajímavých efektů (bouřky, vánice atd.), ale změny počasí také přímo ovlivní hratelnost, resp. možnosti a výkonnost některých jednotek. Vylepšení by se mělo dočkat také uživatelské rozhraní, které se prý zpřehlední a přibude i několik nových prvků pro lepší orientaci na mapě. Výrazný posun vpřed máme očekávat také u pojetí diplomacie.

Na Empire Earth 2 pracuje studio Mad Doc Software, tedy tvůrci datadisku Empire Earth: Art of Conquest. Tým Stainless Steel Studios, který se podepsal pod originální EE, už s Vivendi nespolupracuje a v současnosti zadělává na neméně ambiciózní strategii Empires: Dawn of the Modern World. Uvidíme, která z her nakonec vyjde jako ta lepší. Nové ukázky z Empire Earth 2 najdete v této galerii, vydání pak očekáváme někdy v létě 2005.

kate

Nejnovější články