El Matador - tažení proti drogové mafii
zdroj: tisková zpráva

El Matador - tažení proti drogové mafii

21. 6. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Všichni agenti jihoamerické pobočky organizace DEA v Kolumbii byli povražděni během brutálního útoku, který byl součástí plánu zdejšího nového gangu La Valedora, jenž si klade za cíl stát se nejmocnější drogovou mafií v oblasti.

Každý, kdo by snad chtěl tento plán nějakým způsobem zmařit, bude nemilosrdně odstraněn. Jelikož standardní postupy selhaly, rozhodla se DEA vyslat do Kolumbie svého nelepšího muže. Tím budete vy. Tedy pokud se na to cítíte a chystáte si letos v září pořídit novou taktickou third-person akci El Matador českých Plastic Reality Technologies. Předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Muž, kterého v El Matador ztvárníte, se jmenuje Victor Corbet. Je to agent pro speciální mise a jak už bylo předesláno výše, jeho úkolem bude odstranit bosse La Valedory a zničit celý tento gang. Samozřejmě na takovou velkou akci nebude Victor sám, spolu s ním do tohoto pekla půjdou ještě dva bogotského protidrogového oddělení - kapitán Carlos Enterador a nadporučice Mia Rodriguezová.
zdroj: homepage

korgull

Nejnovější články