E3 - SimCity 4 obrázky a homepage
zdroj: tisková zpráva

E3 - SimCity 4 obrázky a homepage

24. 5. 2002 5:39 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Electronic Arts včera otevřeli oficiální homepage k městské budovatelské strategii SimCity 4, která vzniká v dílnách Maxisu a vyjít by měla snad ještě letos.

Co se týká obsahu, nejsou tyto stránky zatím příliš bohaté a za návštěvu stojí jen kvůli pár upřesňujících detailech o hře od jednoho z tvůrců v sekci novinkek a kvůli sadě čerstvých screenshotů, které zobrazují město pod rouškou tmy nebo akci hasičů během požáru jednoho domku ve vilové čtvrti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Hlavní novinkou v SimCity 4 bude možnost vytvořit si svého obyvatele (Sima) a sledovat ho pod lupou - jestli je se svým životem uprostřed metropole spokojen nebo zdali má nějaké problémy (třeba s dopravní zácpou). Pokud ve hře vybudujete park nebo sportovní areál, budete moci na inkriminované místo svého človíčka přesunout a dozvědět se z první ruky jeho bezprostřední reakci, na jejímž základě budete rozhodovat o svých dalších činech mnohem lépe. Oproti předchozímu SimCity 3000 tvůrci hry slibují i mnohem větší interakci s okolními městy v regionu, se kterými se stačí propojit do transportní sítě a od té chvíle budete soupeřit o přízeň obyvatel nebo sdílet zatím neupřesněné zdroje. Více informací se o této hře dočtete zde.
zdroj: homepage

jd

Nejnovější články